Reclame blogje - Reisverslag uit Best, Nederland van Susanne Groeneveld - WaarBenJij.nu Reclame blogje - Reisverslag uit Best, Nederland van Susanne Groeneveld - WaarBenJij.nu

Reclame blogje

Door: Susanne Groeneveld

Blijf op de hoogte en volg Susanne

09 November 2012 | Nederland, Best

Nog 6 dagen!!
Volgende week rond deze tijd puffen we waarschijnlijk van de hitte, in plaats van zoals nu bibberen van de kou :-)

Raar hoor, dat we bijna gaan.
Vandaag heb ik samen met mijn reisgenootjes geluncht, de laatste dingetjes afgesproken en samen met Elle heb ik wat gesponsorde spulletjes opgehaald. Wat me op het volgende idee bracht!

Een aantal mensen hebben ons gesponsord en ik wil graag vertellen wie dat zijn. Omdat ik niet iedereen ken die Elle en Catharine hebben gesponsord zal ik alleen over de mensen die mij geholpen hebben vertellen.

Als eerste mijn naamgenootje (en achterachternichtje), Susanne Groeneveld. Omdat zij onder andere columnist is bij het Eindhovens Dagblad dacht ik dat zij wel veel mensen zou kennen en vroeg ik haar om hulp bij het verzinnen van acties. Ze wilde gelijk meehelpen en had het idee om een van haar schilderijen, want ze schildert ook nog eens zeer verdienstelijk, geheel belangeloos te veilen tijdens een twitterveiling, waarvan de opbrengst naar Uganda mocht. Je kan geloven hoe blij en dankbaar we waren en na een spannend veiligweekje kregen we het supergoede nieuws dat het schilderij E225,-had opgebracht!
(Ik heb, als het goed is, een foto geplaatst van het schilderij. Het moet bij foto's staan!)
Dus Susanne, bij deze willen we je heel erg bedanken. We zijn nog steeds een beetje sprakeloos van de uitkomst, maar we zijn er heel erg blij mee. En ik weet zeker dat de kindjes in Uganda dat ook zijn!

Benieuwd naar wat voor een schilderijen Susanne nog meer maakt? Kijk op www.susannegroeneveld.nl (pas wel op, je krijgt honger van de homepage ;-) )

Mijn neef, Donald Westbroek, heeft een eigen bandenbedrijf, Bandenservice Acht. Ik dacht, hé misschien wil hij ons wel sponsoren! Dus op het feestje van zijn kids trok ik de stoute schoenen aan en vroeg ik hem of zijn bedrijf niet een kleine bijdrage wilde levereren aan de lieve Ugandese kindjes en hij zou het even overleggen met zijn compagnon. Een kort overlegje schijnbaar, want toen ik wegging deed hij een fijne bijdrage van E100,- deed uit naam van het bedrijf. We zijn hier heel erg dankbaar voor en heeel erg blij mee, dus heel erg bedankt, Donald!
Toe aan nieuwe autobanden? Of moeten er andere klusjes aan je auto worden gedaan, waar ik geen verstand van heb en dus niet kan opnoemen?
Kijk op www.bandenserviceacht.nl !

Op datzelfde feestje was ook Mark Koppen. Mijn moeder wist dat hij directeur is van Civo, waar je school- en kantoorartikelen kan kopen, en zei me dat ik hem misschien ook kon vragen om te sponsoren. Dus dat deed ik en de foto die ik geplaatst heb, dat mooie pakketje pennen, potloden, kleurpotloden, gummen en puntenslijpers is het resultaat! Wij zijn er al blij mee, maar ik denk dat de kindjes uit Uganda helemaal een gat in de lucht springen, dus Mark, bedankt!
Heb je school- en kantoorartikelen nodig? Kijk dan even op www.civo.nl :-)

En dan moet ik natuurlijk ook even reclame maken voor mijn lieve reisgenootjes. Ik ben echt zo blij dat we met een leuk groepje van drie gaan. Hoewel ik Elle al een tijdje ken en ook met haar op studiereis ben geweest naar Gent past Catharine er echt prima bij en ik denk dat we een heel goed drietal vormen wat elkaar op meerdere manieren aanvult.

De blog van Elle:
www.ellevanos.reismee.nl

De blog van Catharine:
www.ugandabweya.waarbenjij.nu

Dus mocht je onze Ugandareis ook vanuit hun ogen willen bekijken, abonneer je dan zeker ook even op hun blog!

Zo dat was het dan wel. Nog 6 dagen jongens, wat spannend! We beginnen het alledrie een beetje eng te vinden, maar we hebben er ontzettend veel zin in.
En dan ga ik nu genieten van mijn laatste keer door-mama-zelfgemaakte-frietjes-op-vrijdag-diner :-)
De laatste vrijdag in NL, voor de komende anderhalve maand.
Gek hoor ;-)

• 14 November 2012 - 15:57

Tim, Cindy, Noa En Max:

Lieve Suus,

Heel veel plezier en succes met je avontuur in Oeganda. Geniet van alles wat op je pad komt. En wij volgen je zeker vanuit het koude Nederland.

XxX

• 14 November 2012 - 20:49

Henny Van Der Heijden:

Hoi Susanne, Wat geweldig, op weg naar het avontuur in Uganda! Lijkt me ook wel spannend, maar wordt vast een geweldige tijd met een brok ervaring! Ik wens je een goede reis, heel veel succes met alles. En vergeet vooral niet te genieten, de tijd vliegt!!! Ik blijf je zeker volgen. heel veel groetjes, Henny

• 16 November 2012 - 19:57

José:

Suus heel veel plezier en geniet ervan.